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Taphouse ist eine Craft Beer Bar im Stadtteil Indre By in Kopenhagen. Angeboten werden 61 Biere vom Fass, alle Biere werden auch in 0,1 l ausgeschenkt.
Die Bar
Name | Taphouse |
Straße | Lavendelstræde 15 |
Ort | 1462 Kopenhagen K |
Telefon | +45 8887 6543 |
kontakt@taphouse.dk | |
Webseite | www.taphouse.dk |
Taphouse |
Die Biere
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Pressure Drop Brewing – Bosko
The IPA has been on a one hell of a journey during Pressure Drop’s lifetime. Having taken low-bitterness styles and fruity
hops to their extremes, now the brewing world is looking back to West Coast IPAs in search of those malty profiles and dank aromas.
Since 2014, Bosko has kept the West Coast fire burning here at Pressure Drop. Tipping its baseball cap to the first American
IPAs to make it to the UK, Bosko is the most classic style in the Pressure Drop West Coast family. The light sweetness in the
crystal malt balances seamlessly with aromatic Mosaic & Amarillo hops. The combination results in an IPA that wears its inspirations
on its sleeve and has its own special place on today’s varied and delicious IPA tapestry. (Zitat
Pressure Drop Brewing)
Brauerei | Pressure Drop Brewing | |
Typ | IPA | |
Alkohol | 6,5 % Vol. | |
Hopfen | Mosaic, Amarillo |
Das Bier hat 93/96 ratebeer Punkte.
Das Bier hatte eine goldgelbe Farbe, eine feine Nase, leicht malzig, dezent würzige Hopfennoten, am Gaumen vollmundig mit feiner Süsse, etwas würzige Hopfennoten, eine dezente bis moderate Bitterkeit und aromatischen Nachhall. Ein schön vollmundig süffiges IPA, sehr lecker.
Alefarm – Now is the Time
Now Is The Time is an IPA that's been brewed with locally-grown malts and locally-foraged spruce tips from Greve Skov next to the brewery. (Zitat Alefarm Brewing)
Brauerei | Alefarm Brewing | |
Typ | IPA with Spruce Tips | |
Alkohol | 6,2 % Vol. | |
Hopfen | Simcoe, Chinook BBC, Citra BBC | |
Zutaten | Contains malts (barley, oat, wheat), hops, yeast, water and spruce tips |
Das Bier hatte eine hellgelbe, trübe Farbe, eine feine Nase, dezent fruchtige Hopfennoten, etwas Fichtennadeln, am Gaumen vollmundig mit mit dezenter bis feiner Süße, etwas fruchtige Hopfennoten, etwas Fichtennadeln, eine dezente Bitterkeit und aromatischen Nachhall. Sehr lecker. (2023, getrunken im Taphouse in Kopenhagen)
Tilted Barn Brewery – Milo’s Phoenix
The first in our series of experimental hoppy beers. Pilsner malt base, dry hopped with heavy doses of Galaxy and Simcoe, and a distinctively fruity yeast strain. Hazy and juicy. (Zitat Tilted Barn Brewery)
Brauerei | Tilted Barn Brewery | |
Typ | IPA | |
Alkohol | 6,8 % Vol. | |
Hopfen | Galaxy, Simcoe |
Das Bier hat 96/94 ratebeer Punkte.
Das Bier hatte eine gelbe, trübe Farbe, eine feine Nase, dezent würzige Hopfennoten, am Gaumen vollmundig mit dezenter bis feiner Süße, etwas fruchtig würzige Hopfennoten, eine dezente bis moderate Bitterkeit und aromatischen Nachhall. Sehr lecker. (2023, getrunken im Taphouse in Kopenhagen)
Tilted Barn Brewery – Ultra Violett
The literal definition of Ultra Violet is "beyond Violet." When we developed the original recipe for Violet, we didn't think there was anything beyond the spectrum for this beer, but here we are. True to form, Ultra Violet is Violet taken up a notch - so grab some shades and enjoy the ride! (Zitat Tilted Barn Brewery)
Brauerei | Tilted Barn Brewery | |
Typ | New England IPA IPA | |
Alkohol | 7,0 % Vol. |
Das Bier hatte eine gelbe, trübe Farbe, eine feine Nase, etwas fruchtig würzige Hopfennoten, etwas Honig, am Gaumen vollmundig mit mit dezenter bis feiner Süße, etwas fruchtig würzige Hopfennoten, eine moderate Bitterkeit und aromatischen Nachhall. Sehr lecker aber kein typisches NEIPA. (2023, getrunken im Taphouse in Kopenhagen)
Duckpond Brewing – Dewey
The Second Fruited Gose in our Huey, Dewey & Louie Series w/ Blueberry, Melon, Black Currant & Vanilla. (Zitat Duckpond Brewing)
Brauerei | Duckpond Brewing | |
Typ | Fruited Gose | |
Alkohol | 5,0 % Vol. |
Das Bier hatte eine rote, trübe Farbe, eine volle Nase, fruchtig, etwas Vanille, am Gaumen vollmundig mit dezenter bis feiner Süße und feiner Säure, fruchtig, etwas Vanille, eine dezente Bitterkeit und aromatischen Nachhall. Eine schön vollmundig fruchtige Gose, sehr lecker. (2023, getrunken im Taphouse in Kopenhagen)
Vinohradsky Pivovar – Vinohradska 11
Vinohradska 11, our top seller, is an unpasteurized and unfiltered craft Pilsner style beer with rich hoppy flavour of Saaz and Premiant. It is characterized by a light body and golden colour. We use Pilsner and Bavarian malt made by the traditional methods, i.e. barley is dried on malthouse floors. (Zitat Vinohradsky Pivovar)
Brauerei | Vinohradsky Pivovar | |
Typ | Pilsner | |
Alkohol | 4,5 % Vol. | |
Hopfen | Saaz und Premiant | |
Malz | Munich, Pilsner |
Das Bier hat 93/99 ratebeer Punkte.
Das Bier hatte eine gelbe Farbe, eine feine Nase, leicht malzig, etwas grasige Hopfennoten, am Gaumen vollmundig mit dezenter bis feiner Süße, fein malzig, etwas grasige Hopfennoten, eine moderate Bitterkeit und aromatischen Nachhall. Ein Pils mit feinem Malz- und Hopfenaroma, sehr lecker. (2023, getrunken im Taphouse in Kopenhagen)
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